Ödemişli Gençlerden 19 Mayıs Konseri

21 May 2019

Ödemiş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl etkinlikleri kapsamında, Ödemişli gençler sahne aldı.

Saracoğlu Stadyumu önünde yapılan konserde; ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenlerden oluşan üç ayrı grup yer aldı. İlk olarak Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu öğrencilerinden oluşan grup, daha sonra Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu sahne aldı. Grupların seslendirdiği marşlar ve şarkılar izleyiciler tarafından ilgi gördü. Programda son olarak müzik öğretmenlerinden oluşan grup sahne aldı. Atatürk'ün sevdiği şarkı ve türkülerin seslendirildiği bölümde izleyicilerde eşlik etti. Başkan Mehmet Eriş; "Bu geceyi gençlerle daha anlamlı kıldık. Kendi evlatlarımızla, yöremiz çocuklarıyla yol alacağız. Bu gençler, bu yürekli gençliği hazırlayan öğretmenler hepimiz bir arada olmak zorundayız. Bir arada olursak güçlü oluruz, ayrılırsak dağılırız. Sarı saçlı, mavi gözlü yüreklerde varsa gerisi kolay" dedi.