Ödemiş Belediyesi Çözüm Masası Hizmetinizde

25 May 2019

Ödemiş Belediyesi, vatandaşların şikayet ve dilekçelerini kolayca iletebilmeleri amacıyla hizmet binası giriş katında Çözüm Masası oluşturdu.

Vatandaşların, belediye hizmetlerinden daha kolay ve hızlı bir şekilde faydalanması amacıyla oluşturulan Çözüm Masası hizmete sunuldu. İki görevli personelin görev aldığı birimde herhangi bir işi dolayısıyla belediyeye gelen vatandaşların her türlü şikayet, başvuru ve taleplerinin alınarak ilgili birime yönlendirilmesi ya da kurum içinde yönlendirmesi yapılacak. Söz konusu şikayet ve talep sonuçlandığında ilgili personel tarafından geri dönüşü yapılacak.

Belediye Başkanı Mehmet Eriş konuyla ilgili; "Belediye ile vatandaşlar arasında köprü oluşturmak, vatandaşlara daha hızlı ve etkili iletişim kurmak amacıyla kurulan birimimiz sorunlara çözüm sunma anlamında etkili olacaktır" dedi