Bu sayfayı yazdır

Başkan Eriş’ten Süs Bitkileri Sergisi İçin Davet

25 Eyl 2019
1726 defa

“Yeryüzündeki cenneti görmek istiyorsanız Ödemiş’e gelin”

KRT Kültür TV ekranlarında Gökhan Gülbasar’ın hazırlayıp sunduğu 17. Saat adlı programa canlı yayın konuğu olan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 17-20 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek 15. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi için çağrıda bulunarak “Yeryüzündeki cenneti görmek istiyorsanız Ödemiş’e gelin” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, KRT Kültür TV ekranlarında yayınlanan Gökhan Gülbasar’ın hazırlayıp sunduğu 17. Saat adlı programda Ödemiş’i ve belediye çalışmalarını anlattı. Gülbasar’ın sorularını yanıtlandıran Eriş, 17-20 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek 15. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nin üretici ile tüketiciyi doğrudan buluşturacağını vurguladı.

“İklim krizine çare için üretici ve tüketici buluşması”

Ödemiş’te 15.’si düzenlenecek sergiyi “İklim krizine çare için üretici ve tüketici buluşması” olarak niteleyen Eriş, “Yeryüzündeki cenneti görmek istiyorsanız gelin Ödemiş’i gelin. Ödemiş’i gezin, konuğumuz olun. Dünyanın en güzel renkleriyle gözleriniz bayram ederken gönül refahını da yaşayacaksınız” dedi.

KRT Kültür TV aracılığıyla bir kez daha Büyükşehir Belediyelerini, il ve ilçe belediyelerini sergiye davet eden Eriş, Ödemiş’in süs bitkileri konusunda en önemli üretim merkezi haline geldiğini belirterek hem güney iklimlerine hem de kuzey iklimine uygun bitki yetiştirebilen Ödemiş’in meyve fidanı üretiminde de en önde yer aldığını hatırlattı. Eriş, üreticinin desteklenmesi konusunda da mesajlar vererek dekar başına desteğin artırılması kadar süs bitkilerinde ithalatın azaltılmasının da bölgede üretimin sürdürülebilir olması için çok önemli olduğunu belirtti.