Ödemiş Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Can Dostlara Mama Dağıttı

04 Eki 2019
2229 defa

Ödemiş Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeniyle ilçe merkezindeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kedi ve köpek maması dağıttı.

Ödemiş Belediye çocukların hayvanları koruması ve sevgisini önemini anlatmak amacıyla 4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeniyle ilçe merkezinde bulunan ilkokul birinci sınıflara kedi ve köpekler için hazırlanan mama paketlerini dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve beraberindekiler etkinlik kapsamında okullara ziyarette bulundu.  Çocuklarla biraraya gelen Başkan Mehmet Eriş;

“Hayvan sevgisini küçük yaşlardan itibaren çocuklara aşılamak istedik. Sokaklardaki can dostlarımızı beslemeleri için minik öğrencilerimize mamalar armağan ettik. Çocuklarımızın hayvanları koruma bilinci ile yetişmesini önemsiyoruz” dedi.

Hayvan Barınağına Ziyaret

4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeniyle ilçedeki bazı okulların öğrencileri hafta boyunca Ödemiş Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Barınaktaki hayvanları ziyaret eden öğrencilere, yetkililer tarafından bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere sokak hayvanlarına nasıl davranılacağı, yaralı bir hayvan görüldüğünde neler yapılacağı konularında bilgiler aktarıldı.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama