Eriş’ten CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Ziyaret

09 Eki 2019
1932 defa

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede 17-20 Ekim 2019 tarihlerindeki 15. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi için Ödemiş’e davet etti. Eriş, Kılıçdaroğlu’na ressam Mustafa Ali Kasap tarafından hazırlanan Mustafa Kemal Atatürk portresini armağan etti.

Ödemiş’teki sergiye davet etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerini ziyaret ederek 17-20 Ekim 2019 tarihlerindeki 15. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’ne katılmak üzere Ödemiş’e davet etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM’de görüşen Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, kentteki çalışmalar, tarım ve hayvancılıkla ilgili genel durum hakkında bilgiler verdi. Eriş, ziyaretin anısına Kılıçdaroğlu’na ressam Mustafa Ali Kasap’ın resmettiği yağlı boya Mustafa Kemal Atatürk portresini armağan etti.

“Sergi için heyecanımız yüksek”

Eriş ziyaretle ilgili olarak, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek 17-20 Ekim’deki sergimize katılımlarından onur duyacağımızı ifade ettik. En büyük efemiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini armağan ederek kentimizdeki çalışmalar, yöremiz üreticimizin talep ve beklentileriyle ilgili bilgiler paylaştık. Sayın Genel Başkanımız bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, hemşehrilerimize selamlarını ilettiler. Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergimiz için heyecanımız yüksek. TBMM’deki temaslarımızda Milletvekillerimizi sergimize davet ettik. Kentimizin ve süs bitkileri üretimimizin tanıtımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey çok güzel olmaya devam edecek” diye konuştu.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama