Ödemiş Belediyesi Çalışanlarına İş Güvenliği Eğitimi

28 Eki 2019
2003 defa

Ödemiş Belediyesi’nde çalışanlara yönelik iş güvenliği eğitimleri sürüyor. Belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan işçiler önce eğitime katıldı ardından düzenlenen testle konuyla ilgili bilgilerini ölçtü.

Ödemiş Belediyesi, iş kazalarını önlemek ve çalışanların huzurlu ve güvenli bir şekilde çalışma hayatını sürdürmesi ve bilgilenmesi için belirli periyotlarla iş güvenliği eğitimleri düzenliyor. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince düzenlenen İş Sağlığı Güvenliği Eğitimine, Ödemiş Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan kadrolu işçiler ve Personel Limited Şirketi bünyesindeki işçiler katıldı.

Ödemiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından verilen eğitimde A sınıfı iş güvenliği uzmanı Kamil Sever, A sınıfı iş güvenliği uzmanı Mesut Akbay ve B sınıfı iş güvenliği uzmanı Müjgan Çelik iş sağlığı ve güvenliği, iş sağlığı mevzuatı, meslek hastalıkları gibi konularda sunum eşliğinde bilgiler paylaştı. Eğitim sonunda yapılan testin sonucunda başarılı olanlara sertifika verildi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama