Ödemiş Ürünleri Lezzetli Kış Şöleni’nde

21 Ara 2019
1740 defa

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından ilk kez düzenlenen Lezzetli Kış Şöleni’nde Ödemiş Belediyesi yerini aldı. Ödemiş’in lezzetleri Kültürpark’ta beğeniye sunuldu.

Ödemiş Belediyesi, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kentin tanıtımını yapmaya devam ediyor. İZFAŞ tarafından ilk kez düzenlenen Lezzetli Kış Şöleni’nde stant açan Ödemiş Belediyesi, kentteki kooperatiflerin de katkılarıyla yöreye özgü lezzetleri ziyaretçilerle buluşturuyor. Onur konuğu ilin Hatay olduğu Lezzetli Kış Şöleni, Gündoğdu Meydanında başlayan kortej yürüyüşünün ardından düzenlenen törenle açıldı.

Kentin gelişimine ve yöre ürünlerinin tanıtımına önem veren Ödemiş Belediyesi açtığı stantta, yöresel ürün ve tatları kooperatif ürünleriyle sergiliyor. Açılış günü stantta ziyaretçilerle biraraya gelen Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Türkiye'nin zengin lezzet yelpazesini gözler önüne seren Lezzetli Kış Şöleni'nde evimiz Ödemiş'in lezzetleriyle Ödemiş Belediyesi olarak biz de yerimizi aldık. Yöre ürünlerimizin tanıtılması ve Pazar oluşturması konusunda çalışmalarımız devam ederken,  kooperatif çalışmalarını da desteklemeye özen gösteriyoruz” dedi.

Türkiye’den bir çok il ve ilçenin yöresel lezzetlerinin bulunduğu  ve 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek Lezzetli Kış Şöleni’nde aynı zamanda hediyelik eşya stantları da yer alıyor.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama