Bu sayfayı yazdır

Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nde Yeni Yıl Kutlaması

31 Ara 2019
1833 defa

Osman Kalay’ın türküleriyle yeni yıl kutlandı

Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi, rengarenk bir yeni yıl kutlamasına ev sahipliği yaptı. Ödemişli TRT sanatçısı Osman Kalay, türkülerini huzurevi sakinleri için söyledi. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, huzurevinin ulu çınarlarıyla birlikte yeni yıl sevincini paylaştı.

Ödemiş’te belediye bünyesindeki Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nde yeni yıl türkülerle kutlandı. Ödemişli TRT sanatçısı Osman Kalay, huzurevi sakinlerine ve katılanlara türkü ziyafeti çekti. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, belediye başkan yardımcıları Feridun Azeroğlu ve Sibel Özbudak, Belediye Meclisi Üyeleri Nazan Dönmez ve Tülin Bozoğlu, Türkmen Mahalle Muhtarı Turhan Selçik ve belediye çalışanlarının katıldığı kutlamada Kalay, ağırlıklı olarak Ege türkülerini seslendirdi. Huzurevi sakinleri Kalay’ın seslendirdiği hareketli türküler eşliğinde pistte gönüllerince eğlendi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de huzurevi sakinlerinin mutluluğuna ortak olup bir yılın stresini attı. Renkli bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapan Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nde yeni yıl pastası, “Mutluluk, sağlık ve barış dolu bir yıl” dilekleriyle kesildi. Daha sonra huzurevi sakinlerine yeni yıl armağanları verildi.

Ödemişli TRT sanatçısı Osman Kalay, huzurevindeki bu kutlamanın kendisi açısından büyük anlam taşıdığını belirterek, etkinliğin son derece keyifli geçtiğini söyledi. Kalay, tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Ödemiş ailemizin ulu çınarları Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinlerimizle yeni yılı Ödemişli TRT sanatçımız Osman Kalay’ın eşsiz sesinden türkülerle kutladık. Bu güzel türkü şöleni için Sayın Osman Kalay'a ve değerli sanatçılarımıza teşekkür ederiz. 2020 yılında; umudun, heyecanın, sevincin hiç eksik olmamasını ve herkesin mutlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Resim Galerisi