Ödemiş Belediye Meclisinin Şubat Toplantısı Yapıldı

04 Şub 2020

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Eriş başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.

03 Şubat 2020 tarihinde Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda gündemde yer alan maddeler oybirliği ile kabul edilirken, CHP’li meclis üyesi Hamdi Halis’in istifa etmesiyle boşalan meclis üyeliğine 2972 sayılı yasanın 28. Maddesi gereğince İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan İYİ Parti’li Ediz Demir görevlendirildi.

Hamdi Halis’in meclis üyeliğinden istifa etmesiyle boşalan 1. Başkan Vekilliğine yapılan gizli oylama ile Ufuk Aykol seçilirken, Kültür ve Turizm Komisyonu ile Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonuna yapılana açık oylama ile  Ediz Demir seçildi.

AK Parti ve MHP’nin vermiş olduğu önerge ile gündeme alınan Deprem ve Afet Komisyonun kurulması oy birliği ile kabul edilirken, komisyona; Ufuk Aykol, Tülin Bozoğlu, Ediz Demir, Şevket Hasırcı ve Anıl Taş seçildi.