Başkan Mahmut Badem’in acı günü

01 Nis 2015

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in annesi Şerife Badem vefat etti. 28 Mart 1924 doğumlu olan Şerife Badem, 1 Nisan Çarşamba günü kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Emmioğlu Mahallesi Gençlik Caddesinde oğullarıyla aynı apartmanda oturan Şerife Badem’in cenazesi, 1 Nisan Çarşamba günü Büyük Camiinde kılınan ikindi namazından sonra Ahrandı Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenazede izdiham yaşandı

Cenazeye; İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Bayındır Kaymakamı Barboras Baran, Beydağ Kaymakamı İlhan İlkan, Kiraz Kaymakamı Metin Demirel, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, çevre ilçelerin emniyet müdürleri, siyasiler, meclis üyeleri, kurum daire müdürleri sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda  vatandaş katıldı. Kalabalık nedeniyle cenazede izdiham yaşandı.

Cenazede üzüntülü olduğunu dile getiren Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “Annemizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Badem ve yakınları Ahrandı Mezarlığında taziyeleri kabul etti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı taziyede vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.