Rahvan At Yarışları Yapıldı

20 Mar 2016

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla, Ödemiş Efeler Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicileri Derneği tarafından Rahvan At Yarışları düzenleniyor. 20 Mart Pazar günü Demircili Mahallesi’nde yapılacak olan yarışlar Çanakkale ve tüm şehitler anısına yapılacak.

Geleneksel sporların sürdürülmesi konusunda düzenlenen etkinliklere katkı sağlayan Ödemiş Belediyesi, bu hafta sonu bölge için önemli bir yarış olan rahvan at yarışlarına ev sahipliği yapacak. Türkiye genelinden yaklaşık 150 atın katılması planlanan organizasyon yılın ilk yarışı olacak.

Tozkoparan, 3’lü Taylar, 4’lü Taylar, Küçük Orta, Büyük Orta, Başaltı, Baş ve Deste olmak üzere sekiz kategoride düzenlenecek yarışlar Pazar günü saat 12.00’den itibaren başlayacak.

Resim Galerisi