Ödemiş Belediyesi 2. Uçurtma Şenliği Yapıldı

24 Nis 2016

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi. Özel Dünya Eğitim Kurumları işbirliği ile düzenlenen etkinlikte çocuklar eğlenceli bir gün yaşadı.

Ahrandı tepesi eteklerindeki alanda düzenlenen etkinlikte, şişme oyun grupları kurularak, çeşitli yarışmalar yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere bisiklet, tablet ve oyuncak helikopter hediye edildi. Şenlik kapsamında Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi ekiplerinin halk oyunları gösterileri yer aldı. Özel Dünya Kurumu öğrencilerinin korosu, birbirinden güzel şarkıları seslendirirken, bale ve dans gösterileri çocuklar ve aileler tarafından beğeni ile izlendi.

Şenliğe katılan tüm çocuklara Ödemiş Belediyesi tarafından bin beşyüz uçurtma dağıtıldı. Havanın güzel olmasıyla aileler bir taraftan piknik yaparken çocuklarda eğlenceli bir gün yaşadı.