47. Kiraz ve 14. Fidancılık Festivali Yapıldı

05 Haz 2016
4985 defa

Ödemiş Belediyesi tarafından organize edilen 47. Kiraz ve 14. Meyve Fidanı Festivali coşkulu bir şekilde geçti.

Bademli Festival alanında yapılan etkinliğe ilçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkan vekili Selahattin Kundak, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesiyle başlayan programda; Yeşil Bademli Kooperatifi Başkanı Gülşen Görken, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Belediye Başkan vekili Selahattin Kundak ve İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Kiraz yetiştiriciliği ve meyve fidanı yetiştiriciliğinde düzenlenen yarışmalarda dereyece girenlere ödüller verildi. Kiraz üreticiliği yarışmasında birinci Metin Gülen, ikinci Sercan Harlak, üçüncü Mesut Kırbaş oldu. Yarışmacılar ödüllerini Kaymakam Celil Ateşoğlu'ndan aldı. Meyve fidanı yetiştiriciliği yarışmasında ise birinci Fikret Saydam, ikinci Mustan Ceylan, üçüncü Halil Deveci oldu. Ödüllerini Belediye Meclis Üyesi Halil Deveci verdi.

Ödül töreninin ardından Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nin Mehteran ve halk oyunları gösterisi yapıldı. Ekranların sevilen sesi Ankaralı Ayşe'nin konseri ise coşkulu bir şekilde geçti. Her yıla göre katılımın daha fazla olduğu festivalde katılımcılar açılan sergilerden alışveriş yapma imkanı buldu.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama