Bu sayfayı yazdır

Ödemiş Belediyesi'nden  Öğretmenler Günü Konseri

24 Kas 2016
3713 defa

Ödemiş Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korolarının yer aldığı Öğretmenler Günü Konseri coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Finalde tüm katılımcılar “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını hep birlikte söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi tarafından konser düzenlendi. Konsere İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

İki bölümden oluşan konserde ilk olarak Ödemiş Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Erkan Aydın yönetiminde birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği bölümde solo ve düet performanslar dikkat çekti. Konserin ikinci bölümünde ise Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. Gazi Erdener Kaya yönetiminde türkülerini seslendiler koro, aynı zamanda öğretmen öğrenci olarak karşılıklı solo türküler seslendirdi. Konser sonunda Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koro üyeleri ile Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem’in de yer aldığı topluluk hep birlikte “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını seslendirdi. Katılımcıların da eşlik ettiği şarkı coşkulu bir şekilde söylendi.

Konser sonunda Kaymakam Celil Ateşoğlu ve Belediye Başkanı A.Mahmut  Badem yaptıkları konuşmada tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Resim Galerisi