Engelli Gözüyle Ödemiş

05 Ara 2016
3466 defa

Ödemiş Belediyesi, Ödemiş Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” programı düzenlendi. Başkan Mahmut Badem, konuşmasında zihinlerdeki engelleri kaldıralım mesajını verdi.

Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi’nde 5 Aralık Pazartesi günü yapılan programa İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Hasan Yüzüak, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Kent Konseyi Başkanı Funda Yoldaş, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçede eğitim veren rehabilitasyon merkezi öğrencileri katıldı.  Programda Halk Eğitimi Merkezi’nin engellilerden oluşan halk oyunları ekibi gösterisi, engelliler korosunun konseri ile bireysel performanslara yer verildi. Engelliler günü kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilirken, “Engelli Gözüyle Ödemiş” konulu resim sergisinin açılışı yapıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Her gün birlikte yaşadığımız, birlikte neleri yapabileceğimiz özel insanlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak birçok konuda sizlerle birlikteyiz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına, sosyal yaşantınıza katkı sağlamak ve istihdamı oluşturmak için hep yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çarşamba gününden itibaren yeni bir kurs açıyoruz. Deneme Bilim Merkezi’nin alt katında açılacak kursta engellilerimizin el becerilerinin gelişimine destek vermeye çalışacağız. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın söylediği gibi öncelikle zihinlerdeki engelleri kaldırmalıyız” dedi.

Resim Galerisi

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama