Tesislerimiz

Tesislerimiz (17)

Yeryüzü Cenneti Gölcük Yaylası’nda Doğayla iç içe huzurlu bir dinlenme ortamı, kiraz ağaçları içerisinde göl manzaralı bol oksijenli huzur dolu ortamıyla Otamış Bungalov ev ve Kamp Alanı konuklarını ağırlamaktan mutluluk duyar.

Adres: Gölcük Mahallesi Mavigöl Caddesi No:35 Ödemiş / İZMİR

Rezervasyon Telefon: 0 535 660 92 51

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM POLİTİKAMIZ

Biz, Otamış Kamp Alanı ve Butik Otel olarak, Otelimizin çevremiz üzerindeki etkilerini azaltmak amacıyla çıktığımız bu uzun yolda, atık yönetimi, doğal kaynak kullanımı, çalışanlara sağlık, güvenlik ve çocuk koruma konularında bilgilendirme ve eşit hakların tanınması faaliyetleri ile tüm sorumluluğunu alıyoruz ve insan haklarına saygı gösteriyoruz. Bulunduğumuz topluluk ile entegre olma ve toplumsal sorunların çözümünde yer alma konularında yaptığımız çalışmaların, turizmde sürdürülebilirliğin sağlanmasına katkı sağlayacağı inancındayız. Doğal kaynaklarımızın tasarruflu kullanımının ve bu kaynakların etkin bir şekilde yönetilmesinin, turizmin sürdürülebilirliğinin sağlanması açısından çok önemli olduğuna inanmaktayız. Çevre konusunda gerçekleştirdiğimiz uygulamalarla, Ege bölgesinde ve Türkiye’de otelcilik sektöründe örnek bir işletme olmayı hedeflemekteyiz. Amacımız, yürürlükte bulunan tüm çevre kanunları, tüzükleri ve düzenlemelerine uyarak, hizmet verdiğimiz toplumlara, yüksek kalitede hizmet, ekonomik büyüme, çevre koruma, toplumsal katılım ve tabii ki, istihdam vasıtasıyla fayda sağlamaktır. Çevre ile ilgili amaç ve hedeflerimizi belirleyip, sürekli olarak çevresel performansımızı geliştirecek ve faaliyetlerimizin çevre üzerindeki etkileri aza indireceğiz. Çalışanlarımız, misafirlerimiz, tedarikçilerimiz ve genel olarak toplum arasında çevre konusunda bilinç oluşturacağız.

Göl kıyısında doğayla iç içe huzurun adresi: Ödemiş Belediyesi Gölpark

Doğa harikası Gölcük Yaylası'nın Karşıyaka Mevkii'ndeki Gölpark Piknik ve Kamp alanı, göl kıyısında kiraz ağaçlarının gölgesindeki huzur dolu ortamı ve birbirinden güzel lezzetleriyle yaz mevsiminde konuklarını ağırlıyor.

Yaz dönemi rezervasyon no: 0542 349 83 16

Zirve manzarasının tadı Bozdağ Şelale Restoran’da çıkar!

İzmir’in çatısı konumundaki Bozdağ Mahallesi’nde doğayla iç içe huzurlu yemeklerin adresi Ödemiş Belediyesi Bozdağ Şelale Restoran, yaz mevsiminde haftanın her günü, kış mevsiminde de hafta sonları birbirinden güzel yemekleri konuklarına sunmaya devam ediyor.

Kış mevsiminde kartpostalları anımsatan kar manzaraları, yaz mevsiminde de serinliğiyle çok sevilen Şelale Restoran ile ilgili bilgi almak için:  0 531 228 65 51

Tarihin tam ortasında huzurlu bir mola: Dervişağa Kafeterya

Tarihe adını Aydınoğulları Beyliği’nin Başkenti olarak yazdıran UNESCO Dünya Mirası adayı kentimiz Birgi’de Dervişağa Medresesi’nin hemen yanındaki konumuyla Ödemiş Belediyesi Dervişağa Kafeterya, tarih yolculuğuna çıkanların mola noktası haline geldi.

Dervişağa Kafeterya Çay-kahve ve meşrubat çeşitlerinin yanı sıra tost çeşitleriyle de konuklarını ağırlıyor.

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ TAYPARK
Hipodrom Restoran

Doğayla iç içe, kentin stresinden uzakta, ailece vakit geçirebileceğiniz huzurlu ve nezih ortamıyla halkımızın hizmetinde.

Rezervasyon için: 0 533 896 10 43

Adres: Günlüce-Ödemiş Yolu No: 18/D Günlüce Mahallesi / Ödemiş

Belediyemiz tarafından İnönü Mahallesi Şirin Sokak No:12’de inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’nin,

Giriş Katında;

- Diksiyon

- Kur’an-ı Kerim

- İğne Oyası

kursları ücretsiz ve sertifikalı olarak verilecektir.

Bilgi ve kayıt için 0 232 508 45 05 numaralı telefondan Kadın Yaşam Merkezi’mize ulaşabilirsiniz.

Adres: İnönü Mahallesi Şirin Sokak No: 12 Ödemiş / İzmir

Telefon: 0 232 508 45 05

Birgi karayolu üzerine Anadolu Lisesi Arkasında 72 Bin metre karelik alanda kurulan Kültür parkta 10 bin metre kare yapay gölet üzerinde iki şelale 500 metrekare yüzme havuzu ile 2 bin metrekarelik tesisi, 3 bin metrekarelik düğün salonu 1300 metrekare kafeterya ile 8 iş merkezi, 300 metrekare iskele çay bahçesi, koşu parkurları bisiklet yolu, çocuk parkları, mini golf alanları, jimnastik tesisleri ve 5 bin metrekare açık otopark bulunmaktadır.

Belediyemize ait kafe iskele dahil 200 kişilik kapasiteye sahiptir. Yine kültürpark içerisindeki havuz 200 kişilik kapasiteye sahip olup düğün ve organizasyonlara da ev sahipliği yapabilmektedir.

Türkmen Mahallesinde 8910 m2'lik alan üzerine Nisan 2012’de açılan Perşmebe Pazarı içerisinde, kafeterya, spor alanları, itfaiye, zabıta birimleri, yürüyüş yolu, muhtarlık evi, 76 kapalı ve 50 adet de açık pazaryeri bulunmaktadır.

Yenilenen Salı Pazar’ı Parkı Hizmete Sunulmıuştur.

Yenilenen Salı Pazar’ı Parkı Hizmete Sunulmıuştur. #ödemişbelediyesi

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ paylaştı: 18 Mayıs 2018 Cuma

Engelsiz Kahve

03 Mar 2015

Yapımına 2011 Ocak ayında başlanılan ve 23 Nisan 2011 tarihinde hizmete sunulan Engelsiz Kahve projesinde tekerlekli sandalyeli vatandaşlarımız için giriş ve çıkış rampaları, engelli tuvaleti, görme engelli vatandaşlarımız için kabartmalı parkeler, kabartmalı (Braille baskı) menü sesli bilgisayar programları ve özellikle işitme engelli vatandaşlarımız için servis ve hesap isteme sistemi, tüm engelliler için özel kahve fincanları yer almaktadır. Özürlü çocuklarımız için de muhtelif oyunların yer aldığı kahve içinde oluşturulan kütüphanede engellilik hakkında yazılmış çeşitli kaynaklar, engellilik konusunda çevrilmiş Türk ve yabancı filmler ve sesli kitaplar bulunmaktadır.

Engelli vatandaşların stadyumda yapılan her türlü etkinliği rahatlıkla izleyebilmesini sağlamak amacıyla Engelsiz Kahve’den, Saracoğlu Stadyumuna doğru açılan kapıyla, 40 m2’lik özel engelli tribünü oluşturuldu. Kahve’nin sağ tarafındaki alanda da yine bedensel engelli vatandaşlarımıza yönelik özel bir oyun parkı düzenlendi.

Engelsiz Kahvede 7 personel çalışmakta olup, 100 kişilik kapasite ile hizmet vermektedir.