Ödemiş Belediyesi’nde Yeni Atamalar Yapıldı

11 Nis 2019

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, yönetim kadrosunda yeni atamalar gerçekleştirdi. Siyasi Başkan Yardımcısı Kadrosuna CHP Meclis Üyesi Özay Kaptan atandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Ödemiş Belediye Başkanı seçilen Mehmet Eriş, görevi devralmasından sonra ziyaretçi akınına uğradı. Gün boyu genç, yaşlı, çocuk demeden Ödemiş’in her köşesinde yaşayan vatandaşlar Başkan Mehmet Eriş’e kutlama ziyaretinde bulundu. Bazı vatandaşlar sevgisini çiçekle gösterirken bazıları da yapmış olduğu el işlerini hediye etti. Başkan Mehmet Eriş, tebrikleri kabul ederken yönetim kadrosunda yeni atamalar yaptı. Atamalar kapsamında; CHP Meclis Üyesi Özay Kaptan Başkan Yardımcısı, Temizlik İşleri Müdürlüğünde amir olarak çalışan Levent Başer Özel Kalem Müdürü, Zabıta Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Sav Etüt Proje Müdürlüğü’ne, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne Veteriner Hekim Gökhan Kır, Etüt Proje Müdürlüğünde görev yapan Mehmet Urtimur Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne, Zabıta Müdürlüğü’ne Ali Palamut ve mühendis olarak görev yapan Bihter Aka Başkanlık Teknik Danışmanlığına atandı.