Ödemiş Belediyesi’nden Engellilere Özel Gezi

03 May 2019

Ödemiş Belediyesi, ilçede bulunan engellilere yönelik gezi düzenledi. Birgi ve Gölcük Mahallesi’ne düzenlenen etkinlikte katılımcılar keyifli vakit geçirdi.

Ödemiş Belediyesi 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası’nın bu yıl Ramazan ayı ile çakışması nedeniyle öncesinde gezi düzenledi. Geziye, ilçede bulunan Engelsiz Yaşam Derneği ile Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar dernekleri üyeleri katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 engelli aracı ile ulaşımın sağlandığı gezi kapsamında ilçenin tarihi ve doğa güzellikleriyle dolu turizm alanlarından olan Birgi ve Gölcük Mahalleleri gezildi. İlk olarak Birgi’ye giden gurup, Birgi sokaklarını turist otobüsüyle gezdi. Derviş Ağa Kafeteryası’nda düzenlenen öğle yemeğinden sonra Gölcük Mahallesi’nde göl kenarında eğlenceli vakit geçirdi. Gezi katılan dernek üyeleri organizasyon için Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e teşekkür etti.