Okul Yolunda Sıkıntı Sona Erecek

09 Eki 2019
2092 defa

Ödemiş Belediyesi, Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu’na ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıyı bitirmek üzere yol açma çalışması başlattı.

Ödemiş’te Süleyman Demirel Mahallesi’nde yer alan Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu’na ulaşımda tek aracın sığabildiği yol nedeniyle yaşanan sıkıntı, Ödemiş Belediyesi’nin çalışmalarıyla son bulacak. Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in geçtiğimiz günlerde bölgede yaptığı incelemelerin ardından Şoförler Sitesi’nin hemen kuzeyinden yeni bir yol açılması için düğmeye basıldı. Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer kurumlarla da koordineli şekilde yol açmak için kazı çalışmalarına başladı. Okula giriş çıkış saatlerinde servis araçlarının zorlandığı bölgede açılacak yeni yolla ulaşımın rahatlaması, yaya ve taşıt güvenliğinin daha da artırılması hedefleniyor.

Çalışmalarla ilgili son durumu Fen İşleri Müdürü Çağlar Can ile birlikte yerinde inceleyen Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, “Merkezde ve kırsalda hayatı kolaylaştırmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğrudan günlük hayatı ilgilendiren çalışmalarımızla hemşehrilerimize rahat bir kent ortamı sağlama gayretindeyiz. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Eriş, geçtiğimiz hafta Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu’na ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıyı yerinde görmek ve çözümü de yerinde geliştirmek üzere incelemeler yapmıştı.

Bir öğretmen olarak öğrencilerimizin okullarına kolayca ulaşmalarını önemseyen Başkanımızın talimatları doğrultusunda yeni yolumuzu imar planına uygun şekilde açmaya başladık. Burada okul giriş ve çıkışlarında bir karmaşa söz konusu. Tek aracın ancak sığabildiği yolda trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Zeytinlik-Gölcük yolu açısından da bir tehlike ortaya çıkıyor. Tüm bu sıkıntıları bitirmek adına başlattığımız çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp, eğitim yuvamıza ulaşımı daha da kolaylaştıracağız” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama