Başkan Eriş’ten “Öğretmenler Günü” Mesajı

24 Kas 2019
1972 defa

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş yayımladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajıyla tüm meslektaşlarının Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Mehmet Eriş, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin aydınlık geleceğini şekillendirecek olan yeni neslin yetişmesinde aileler kadar önemli bir paya sahip olan öğretmenlerimiz, yurdumuzun dört bir yanında Atatürk’ün izinde ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller yetiştirmek üzere özveriyle emek veriyorlar. Yetiştirdikleri gençlerle yarınlara umutla bakmamızı sağlayan öğretmenlerimiz ömür boyu sürdürdükleri bu kutsal görevle ülkemizin gelişmesinin gerçek mimarları olmaya devam ediyorlar.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım 1928 tarihinin yıldönümünde ben de bir öğretmen olarak diliyorum ki; öğretmen arkadaşlarımızın mesleki ve ekonomik anlamda sorunları çözülmüş olsun. Eğitimin sorunları çözülmüş veya hafifletilmiş olsun.

Beni yetiştiren, bende emeği olan, öğretmen olmamı ve buraya kadar gelmemi sağlayan tüm öğretmenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Geçmişte beraber çalıştığımız, öğretmenler odasında birlikte oturduğumuz, beraber aynı havayı soluduğumuz öğretmenlerimizden ebediyete intikal edenlere rahmet dilerken hayatta olan çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim mücadelesinde şehit düşmüş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, özveriyle çalışan tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”

 

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama