Bu sayfayı yazdır

Ödemiş'te 23 Nisan Şiir ve Resim Yarışmasının Ödülleri Verildi

02 May 2020
1788 defa

Ödemiş Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılı anısına düzenlediği şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren ilkokul ve ortaokul öğrencileri ödüllerine kavuştu. Başkan Mehmet Eriş, başarılı öğrencileri ve ailelerini ziyaret edip ödüllerini verdi.

Heyecan ve sevinç

Bu yıl evlerde ama coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi tarafından İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik şiir ve resim yarışmaları düzenlendi. Ödemişli öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmanın sonuçları 23 Nisan'da açıklandı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, yarışmada dereceye giren öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tek tek tebrik etti. Öğrenciler ve aileleri heyecan ve sevinci bir arada yaşadı.

Başarılı öğrencilere ödüllerini veren Başkan Eriş, "Mustafa Kemal'in öğrencileri olarak 100. yılını evlerde ama coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız için belediyemizin düzenlediği şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı bizlere güç ve moral verdi.

"Gönül isterdi ki..."

Gönül isterdi ki düzenleyeceğimiz 23 Nisan şenliğinde yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve ailelerimizle bu heyecanı paylaşalım ama önce bu zor günleri atlatacağız. Yine şenlik tadında günlerde bir arada olacağız. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Dereceye giren öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz eseri Nutuk, Atatürk Şiirleri Antolojisi ve Resim setlerinin yanı sıra tablet ve başarı belgeleri verildi.

 

Ödemiş Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. Yılı anısına düzenlenen Şiir ve Resim yarışmasının sonuçları:

 

Şiir Yarışması (İlkokul) Dereceye Girenler:

1-Melisa GÖKOĞLU

2-Alya Lamia AYAZOĞLU

3-Tuana KOÇAK

 

Şiir Yarışması (Ortaokul) Dereceye Girenler:

1-Ceylin TOPRAKÇI

2-Kayacan KARCI

3-Berru SONDOĞAÇ

 

Resim Yarışması (İlkokul) Dereceye Girenler:

1-Öykü YORGUN

2-Eflin AKKAŞ

3-Fatma Duru ALBAYRAK

 

Resim Yarışması (Ortaokul) Dereceye Girenler:

1-Elif KASAP

2-Necla Asya PARLAR

3-Nur KIRBAY

 

Resim Galerisi