Bu sayfayı yazdır

Köfündere’de 9 Eylül Sevinci

09 Eyl 2020
1699 defa

Ödemiş Belediyesi’nin “İyilik ve dayanışma” minibüsü bu kez kırsaldaki Köfündere Mahallesi’ne konuk oldu. Köfündereli çocuklara Türk Bayrağı, okul çantası, kitap ve kırtasiye ürünleri hediye edildi.

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün mobil yardım aracı kırsal mahallelerdeki çocukları sevindirmeye devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi Kemenler ve Orhangazi’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Köseler’de, 3 Eylül Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde Yeşilköy’deki çocuklara hediyelerini ulaştıran mobil yardım aracı İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş gününde Köfündere Mahallesi’ndeki vatandaşlarla ve çocuklarla buluştu.

Kaptan: “Sizler derslerinize en iyi şekilde çalışın”

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Köfündereli çocuklara Türk Bayrağı hediye ederek 9 Eylül’ün Türk Milleti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı. Köfündereli çocuklardan derslerine çok çalışmaları için söz isteyen Kaptan, “Büyük Önderimiz Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe ilerleyen çalışkan bireyler olarak yetişmeniz ve meslek sahibi olmanız bizim için çok önemli. Bugünün çocukları yarın bizim geleceğimizi şekillendirecek. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Eriş’in selamlarıyla birlikte sizlerin eğitimi için bir parça da olsa destek sunmak için buradayız. İnanıyoruz ki her biriniz bizim için birer umut ışığı olacaksınız. Pandemi şartları nedeniyle bugünlerde evlerinizde derslerinize çalışıyorsunuz. Bu zor günler geçtiğinde okullardaki sıralarınıza da kavuştuğunuzda da biz yanınızda olacağız. Sizler derslerine en iyi şekilde çalışın. Ödemiş Belediyesi pandemi sürecinde tüm Ödemiş ailesinin yanındadır” dedi.

“İyilik ve dayanışma minibüsü” Ödemişlilerin destekleriyle yollarda

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren mobil araç Ödemişli hayırsever vatandaşların destekleriyle kırsal mahallelerin yolunu tutmaya devam ediyor. “İyilik ve dayanışma” minibüsüne destek olmak isteyen vatandaşların 0 232 544 20 30 telefondan ulaşmaları durumunda, ihtiyaç fazlası olan eşyaları görevliler tarafından evlerinden alınıyor.

 

Resim Galerisi