Bu sayfayı yazdır

Eriş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

24 Şub 2021
1874 defa

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) makamında ziyaret etti.

Ankara'da temaslarda bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek Ödemiş Belediyesi'nin tarım ve hayvancılıkta üreticinin desteklenmesine yönelik çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Ziyaretin anısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Efe heykeli armağan eden Başkan Mehmet Eriş, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek Ödemiş'in etinden sütüne, patatesinden peynirine, kestanesinden, kirazına, eriğine ve süs bitkilerine dek üreticimizin emeğini korumak ve daha iyi gelir elde etmesini sağlamak adına sürdürdüğümüz çalışmalarımızı paylaştık.Belediyemizin başlattığı Tanzim Satış Yeri projesi ile üreticilerimiz ve Kooperatiflerimiz ile Büyükşehir Belediyelerimiz arasında kurmayı hedeflediğimiz 'sosyal belediyecilik' köprüsünü anlattık.Esnafımızın pandemi süreci ve ekonomik sıkıntılarla birlikte karşı karşıya olduğu zorlukları ve Belediyelerin sorunlarını konuştuk. Toprağına sahip çıkan üreticileri, bereketli ovaları ve yaylalarıyla Ödemiş'in tarım ve hayvancılık üssü olarak emeğinin karşılığını alması için girişimlerimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Eriş, Belediye Başkan Yardımcıları Özay Kaptan ve Ufuk Kızıler ile birlikte CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Ednan Arslan ve Kani Beko'yu TBMM'de ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi.

Resim Galerisi