Bu sayfayı yazdır

Ödemiş Belediyesi’nden Cıvıl Cıvıl Yaratıcı Minikler Atölyesi

31 Oca 2022
1618 defa

Ödemiş Belediyesi’nin Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyelerinden olan Yaratıcı Minikler Atölyesi haftanın altı günü Ödemişli minikleri konuk ediyor. Bilim ve eğlenceyi bir araya getiren atölyede 3-6 yaş arası çocuklar için birbirinden renkli ve öğretici etkinlikler düzenleniyor.

Ödemiş Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyeleri ile her yaştan vatandaşlara hitap eden kurslar ve atölye çalışmaları düzenleniyor. Bu atölyelerden biri olan Yaratıcı Minikler Atölyesi ile Pazar hariç her gün Enstitü Caddesi’ndeki kurs merkezinde 3-6 yaş arası minikler için çeşitli aktiviteler yapılıyor. 

Uzman eğitmenlerle birlikte taş boyama, ebru, origami, kozalak boyama, akıl oyunları ve seramik boyama atölyeleri ile başlayan Yaratıcı Minikler Atölyesinde her hafta yaş grubuna uygun biçimde yeni atölye çalışmaları çocukları bekliyor olacak.

Hafta içi günlerde 10.00-12.30 ve 15.30-17.30 saatleri arasındaki atölye çalışmalarının yanı sıra 13.30-15.30 saatleri arasında serbest zaman aktiviteleri ve yaratıcı drama atölyesi yapılacak. Cumartesi günleri ise Yaratıcı Minikler Atölyesi tam gün çocukları konuk edecek.

EĞLENCE VE BİLİM BİR ARADA

Eğlence ve bilimi bir araya getiren Yaratıcı Minikler Atölyesi’nin ilk gününde minikler ve aileleriyle buluşan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Burada cıvıl cıvıl bir ortam var. Bilim ve eğlenceyle dolu bu atölyenin özelliği haftanın altı günü çocuklarımız için etkinlikler düzenlenecek olması. 3-6 yaş arası tüm çocuklarımıza kapıları açık olan bu atölyeye annelerimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilir. Çarşıda işi olan, alışverişe çıkan annelerimiz uygun saatlerde çocuklarını buraya bırakabilirler. Çocuklarımız mutlu bir ortamda yararlı etkinliklerle bilgi ve becerilerini burada arttırabilirler. Güzel bir çalışma alanı sunuyoruz. Tüm annelerimizi ve miniklerimizi bekliyoruz. ” dedi.

SÖMESTR ŞENLİĞİ 3-4 ŞUBAT’TA

Minikler için düzenlenen rengarenk etkinliklerin yanı sıra Ödemiş Belediyesi tarafından ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için 3-4 Şubat’ta Sömestr Şenliği düzenlenecek. 8-12 yaş ve 13-17 yaş grubu öğrenciler için akıl zeka oyunları, müzik ve resim atölyeleri, 10 yaş ve üzeri öğrenciler için scrabble atölyesinin yapılacağı şenlikte 3 Şubat Perşembe günü ilköğretim,  4 Şubat Cuma günü de ortaöğretim öğrencileri için bilim atölyesi çalışmaları gerçekleştirilecek.

Şenliğe katılacak tüm çocuklar için 4 Şubat Cuma günü 12.00-14.00 saatleri arasında düzenlenecek serbest çarşaf boyama etkinliğiyle yarının büyükleri hayal güçlerini renklere yansıtacak. Etkinlikte müzik dinletisi gerçekleştirilip çeşitli ikramlar yapılacak.

Resim Galerisi