Bu sayfayı yazdır

Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyeleri’nde Rengarenk Final: Minikler Yeteneklerini Sergiledi

23 Ağu 2022
2167 defa

Ödemiş Belediyesi tarafından açılan Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyeleri’nin çocuklara yönelik yaz döneminde devam eden kursları tamamlandı. Modern dans, bale ve halk oyunları kurslarına katılan minikler yeteneklerini kapanış etkinliğinde sergiledi.

Ödemiş Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyeleri ile her yaştan vatandaşlara hitap eden kurslar ve atölye çalışmaları yaz boyunca devam etti.

Çocukların gelişimine yaz tatilinde de katkı sunmak, vakitlerini ve enerjilerini olumlu aktivitelerle değerlendirmek amacıyla modern dans, bale, halk oyunları, akıl zeka oyunları, resim, hızlı okuma, satranç, basketbol, jimnastik ve voleybol dallarında kurs düzenlendi. 750’ye yakın kursiyerin katıldığı kurslardan modern dans, bale ve halk oyunları kurslarının finali velilerin de katıldığı etkinliklerle yapıldı. Park Kafe yanındaki Düşler Atölyesi performans salonunda gerçekleşen rengarenk etkinlikte minikler, yaz boyunca kurslarda öğrendiklerini sergileme imkanı buldu.

Ödemiş Belediye Başkan Vekili Mustafa Turan, Başkan Yardımcıları Özay Kaptan, Feridun Azeroğlu, Ufuk Kızıler ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Bihter Aka, çocukların ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.

EĞLENCE VE BİLİM BİR ARADA

Ödemiş’in eğitimci Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in öncülüğünde her yaştan Ödemişli’ye hitap eden kursların büyük ilgi gördüğünü ifade eden Ödemiş Belediye Başkan Vekili Mustafa Turan, yaz boyunca devam eden kurslara katılan minik kursiyerleri tebrik etti.

Turan, “Yaz dönemi kurslarımızın sonuna geldik. Yaz mevsiminin başından bu yana katılan, fedakarlık gösteren kursiyerlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Bugün finali yapıyoruz ama kurs faaliyetlerimiz yeni eğitim döneminde de devam edecek. 10 Eylül’den itibaren kurs kayıt dönemi başlıyor. O kurslarımızda da bir arada olmayı diliyoruz. Çocuklarımızı ekranlardan, telefonlardan uzaklaştırmak hem spora hem de sosyalleşmeye teşvik etmek için kurs çalışmalarımız sürecek” dedi.

Resim Galerisi