Bu sayfayı yazdır

Ödemiş’te Sanayi Caddesi’nde Sıcak Asfalt İçin Çalışmalar Başladı

05 Oca 2023
2022 defa

Ödemiş Sanayi Sitesi’nde Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa sıcak asfalt kaplama çalışmaları Sanayi Caddesi ile sürüyor. Sanayi Caddesi’nde asfalt kaplama öncesi zemin hazırlığı çalışmaları Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce başlatıldı. Başkan Eriş, yeni yılın ilk çalışmasına Sanayi Sitesi’nden başladıklarını belirtti.

Ödemiş Sanayi Sitesi altyapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve sokaklarda Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa sıcak asfalt ve kilit parke taş kaplama çalışmaları yeni yılda da devam ediyor. Sanayi Sitesi’nin girişlerinden olan Sanayi Caddesi’nde oldukça yıpranan kaplamanın sıcak asfalt ile yenilenmesi için zemin hazırlığı çalışmalarına başlandı.

“YENİ YILIN İLK GÜZEL İŞİ”

Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyip esnaflarla fikir alışverişinde bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Sanayi Caddemiz, Sanayi Sitemize kuzey yönünden ilk girişi sağlıyor. Burada zemin betonunun çok kalın olması nedeniyle su ve kanalizasyon altyapısıyla ilgili sıkıntılar da düşünülerek sıcak asfalt kaplama yapılması öngörülmüştü. İzmir Büyükşehir Belediyemizce yapılan ihaleler neticesinde yeni yılın ilk çalışması buradan başlamış oldu. Ödemiş Belediyemizin ve İzmir Büyükşehir Belediyemizin ortak çalışmasıyla Sanayi Caddemizi rahatlatacak, ulaşım konforunu ve güvenliğini artıracak çalışmalarımız için ekiplerimiz zemin hazırlığı yapacak. Bazen elde olmayan nedenler oluyor, yüklenici firmadan ya da ihale süreçlerinden kaynaklı. Yeni yıl itibariyle yapılan yeni ihalelerle çalışmalar yeniden başlamış oldu.

Hava sıcaklığının elverişli olduğu bugünlerde elimizde gelen tüm çabayla yağmur olan günlerin dışında hızlı bir şekilde çalışma gerçekleştireceğiz. Sanayi esnafımıza özlediği temiz ve güzel caddeyi hazırlamış olacağız.

Burada yeni ihalenin yapılmasını beklemek durumundaydık. Esnaflarımıza da bizlere gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyoruz. Yeni yılın ilk güzel işine Sanayi Sitemizden imza atmış olduk” dedi.

 

Resim Galerisi