Ödemişli Çocuklar 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

24 Nis 2023
1347 defa

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ödemiş Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği ile coşkulu şekilde kutlandı.

Ödemiş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Belediyesi tarafından 125. Yıl Kültürpark’ta Çocuk Şenliği düzenlendi. Çocuk Şenliği geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mustafa Turan ve Belediye Meclisi üyeleri çocukların bayram sevincine ortak oldu. Çocuklarla birlikte hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı ve İzmir Marşı’nı söyledi.

Birbirinden renkli sahne gösterilerinin düzenlendiği programda, yetenek parkuru, koordinasyon egzersizleri, voleybol, basketbol, masa tenisi, halat çekme, çuval yarışı, yüz boyama gibi etkinliklerle çocuklar ve aileleri gün boyu eğlendi. 125. Yıl Kültürpark’taki İlkkurşun Ekspresi mini treni şenlik boyunca çocuklar için ring seferleri düzenledi. Çocuklara şenlik süresince çeşitli ikramlar yapıldı. Şenlik akşamüstü saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte erken sona erdi. Şenlik kapsamında düzenlenmesi planlanan Konser Adam çocuk konseri ileri bir tarihe ertelendi.

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayramı bir Çift Mavi Gözün ışığında coşkuyla kutladıklarını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Atatürk’ün gösterdiği yolda ulusal egemenliği sonsuza dek yaşatacağız! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. Yılını çocuklarımızın sevinciyle kutluyoruz. Aydınlık yarınlarımızın güvencesi güzel çocuklarımıza bu büyük bayramı armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına kavuşma onurunu yaşadığımız bu güzel yılda daha da coşkulu etkinliklerimizi çocuklarımızla ve gençlerimizle buluşturacağız. Umuyor ve diliyorum ki geleceğimiz çok daha güzel olacak. Bu güzel şenliğe katılan çocuklarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Etkinlikte emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama