Ödemiş Belediyesi Yönetim Kadrosunda Değişiklik Yapıldı

11 May 2024

Ödemiş Belediyesi  yerel  seçimler sonrasında  yönetim kadrosunda yeni atamalar yaptı..  Yapılan değişikliklere göre; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne Hüseyin Özsavran,  Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne Süleyman Çalış, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Şerif Şen, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne  Seher Gözlü, İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne İlknur Gündüz, Fen İşleri Müdürlüğü’ne Çağlar Can, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne asalaten ve aynı zamanda  Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne vekaletenVahit Doğan, İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne Kadir Çavuşdere,  Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne vekaleten Ahmet Emen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne Taner Mercan, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Niyazi Kesicioğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Recep Yalçıner ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne Kadir Yıldız atandı.