ANFA Ekipleri Ödemiş’te

31 May 2024
147 defa

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan hafta başında yapmış olduğu Ankara ziyaretlerinden sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA A.Ş. Genel Müdürü Yıldırım Özer ve ekibi süs bitkileri için ilçeye geldi. Belediyeye ait Otamış Üretim Fidanlığı’nda bitki alımı konusunda incelemeler yaptı.

Başkan Mustafa Turan hafta başında Ankara’daki programlara katılarak  ziyaretler gerçekleştirdi ve ilçedeki süs bitkilerinin tanıtımı konusunda  broşürler dağıttı.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaretinde de ilçedeki süs bitkileri türleri hakkında bilgiler vermişti. Görüşmeden üç gün sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA A.Ş. Genel Müdürü Yıldırım Özer, Ödemiş’e geldi.  Ekipler, Ödemiş’teki üretim sahaları ve belediyeye ait Otamış üretim fidanlığında  inceleme yaparak, alım konusunda görüşmeler yaptı.

Başkan Mustafa Turan konuyla ilgili; “İlçemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip olan süs bitkileri sektörünün tanıtımı ve pazarlanması konusunda  yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ankara ziyaretlerimizde de broşürler dağıttık ve ilçedeki üretim çeşitliği hakkında bilgiler verdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığımız görüşme sonucunda üç sonra ekipler Ödemiş’e geldi. Mansur Yavaş Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Resim Galerisi

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama