Ödemiş Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Başladı

11 Haz 2024

Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, uçkunla mücadele çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılacak çalışmalar kapsamında program dahilinde tüm ilçeye hizmet verilecek.

Ödemiş merkez ve bağlı bulunan bazı mahallelerde ipekböceği üretimi takviminin tamamlanmasının ardından ilaçlama çalışmalara hız verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilk olarak Atatürk, Anafartalar, Zafer ve Süleyman Demirel Mahallesinde ilaçlama yapıldığı söyledi. Başkan Turan; “Vatandaşların sağlığını, mutluluğu ve huzurunu ön planda tutmak, ilçede yaşam kalitesini yükseltmek anlayışıyla hareket ediyoruz.  Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte uçkunla  mücadele için düzenli ve etkin bir ilaçlama çalışması yapmak için programımızı hazırladık. Ekiplerimiz, çevre dostu ilaçlama yöntemlerini kullanarak hem halkımızın sağlığını önemsiyor hem de çevreyi koruyor” dedi.