Ödemiş Belediyesi Birimleri Yeni Yerlerinde Hizmet Vermeye Başladı

13 Haz 2024

Ödemiş Belediyesi, hizmetlerini daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirebilmek için bazı müdürlüklerin fiziki konumlarını değiştirdi.

Yapılan yeni düzenlenmeye göre; Ödemiş Belediyesi ana hizmet binasında Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Özel Kalem, Hukuk İşleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yer alıyor.

Park Kafe yanı Kızılay üstünde yer alan hizmet binasında Etüd Proje, Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri bulunuyor.

Eski garaj üstünde bulunan hizmet alanında ise;  Emlak ve İstimlak, İşletme ve İştirakler, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yer alıyor.

Belediye Şantiyesinde ise Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü yer alırken, Kültür Merkezi binasında Ruhsat ve Denetim ile Veteriner İşleri Müdürlüğü bulunuyor.

Zabıta Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde bulunan binasında hizmet verirken, Sosyal İşler Müdürlüğü ise Sanayi Sitesi içindeki yerinde, Sağlık İşleri Müdürlüğü de Kuvvetli Mahallesi Cemal Kale Sokak’ta hizmet veriyor.