Ödemiş Belediyesi’nde Bayramlaşma

14 Haz 2024
68 defa

Ödemiş Belediye Kurban Bayramı bayramlaşma töreni 14 Haziran Cuma günü yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Mustafa Turan, birlik ve beraberlik duygularımızın paylaşarak çoğaldığı, savaşların ve acıların yaşanmadığı, nice bayramlar temenni etti.

Aykut Oray Sanat Sokağı’nda bulunan Engelsiz Kahve’de yapılan bayramlaşma törenine; CHP İlçe Başkanı Bülent Eker, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri, gaziler, geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Eriş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Mustafa Turan yaptığı konuşmada; “Birlik ve beraberlik duygularımızın paylaşarak çoğaldığı, savaşların ve acıların yaşanmadığı, huzur ve mutluluğun hakim olduğu nice bayramlara ulaşmak umuduyla kıymetli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Kurban Bayramında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı gerekli önlemlerimizi aldık. Görevli ekiplerimiz bayram sürecince hizmet verecek” dedi.

Yüzme havuzunun tadilatını büyükşehir yapacak

Başkan Turan, bayramlaşma töreninde 125. Yıl Kültürpark içinde bulunan yüzme havuzunun tadilatının İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından  yapılacağı müjdesini verdi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda çalışmaların en kısa sürede başlanılacağı ifade edildi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama