Bu sayfayı yazdır

Ödemiş’te Yüksek Sadakat Konseri

05 Haz 2015
17321 defa

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yüksek Sadakat” grubunun konserinde gençler doyasıya eğlenerek sınav öncesi stres attı.

Saracoğlu Stadyumunda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde ünlü rock grubu Yüksek Sadakat birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Grubun sahne performansı Ödemişli gençler tarafından büyük beğeni toplarken, solist Selçuk Sami Cingi’nin seslendirdiği şarkılara gençler eşlik etti.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Okullar kapanırken sizlerin okul ve sınav stresinden biraz uzaklaşmasını istedik. Eylül etkinliklerinde söz vermiştik. Sözümüzü tutuyoruz. İstekleriniz doğrultusunda Yüksek Sadakat grubunu sizlerle buluşturduk. Biz de sizden bir söz istiyoruz. Bir hafta sonra okullar kapanıyor ve bir çoğunuz sınavlara gireceksiniz. Bu sınavda başarı göstererek önce kedinize sonra ailenize olan borcunuzu ödeyeceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Mahmut Badem grup üyelerini tek tek teşekkür ederek, grup adına solist Selçuk Sami Cingi’ye çiçek ve Ödemiş’in simgesi olan efe heykelini takdim etti.

Şarkı yazarı ve bas gitarist Kutlu Özmakinacı tarafından 1997 yılında temelleri atılan Yüksek Sadakat grubu, yaklaşık iki saat sürek konserde kendi şarkılarının yanı sıra Fikret Kızılok’un şarkılarını da seslendirdi.

 

Resim Galerisi