Ramazan Sokağı’ndan Mehteran Geçti

26 Haz 2015

Ödemiş Belediyesi’nin bu yıl ilk kez kurduğu Ramazan Sokağı’nda geçtiğimiz akşam Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Mehteran Takımı’nın konseri yapıldı. Konser öncesi Mehteran Ramazan Sokağı içinde yürüyüş yaptı.

Her akşam ney, tasavvuf müziği dinletisi, sema, havicat-karagöz, meddah, orta oyunları gibi zengin etkinlik programıyla Ödemişlilere eğlenceli bir ramazan programı hazırlayan Ödemiş Belediyesi, geçtiğimiz akşam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Mehteran Takımı konseri verdi. Konser öncesi  Ramazan Sokağı’ndaki stantların önünde yürüyüş yapan Mehteran Takımı’na ilgi büyüktü.

Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan Mehteran Takımı “Çanakkale”, “Türkler Geliyor”, “Sancak” gibi bilinen marşlarla “Güzel Aşk”, “Sevdim Seni”, “Allahu Allah” ilahilerini seslendirdi. İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören Mehteranın seslendirdiği Kerimoğlu zeybeğinde canlı performans sergilendi.